Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Text-TV upgrade

Thursday, February 10, 2011

Text-TV upgrade

Efter att ha vaknat (och gått upp) strax runt 4.15 hela veckan är jag helt slut. Varför, åååå varför ska jag vakna så himla tidigt? What's the point? På ett sätt är det himla skönt. Jag älskar morgonen, när hela världen sover utom jag, men tröttheten kommer ikapp efter ett tag.

Har någon tänkt på hur otroligt stenålder Text-TV är? Det har sett prick likadant ut i hundra år och man tycker ju att det inte borde vara så himla svårt att göra funktionen lite bättre. Igår fanns inget alternativ att se förutom Irene Huss (uselt, svenskt skådespeleri är pinsamt dåligt), men eftersom jag inte ville ha monstervolym när jag somnade skulle jag via Text-TV aktivera textningen. Och hur lätt är den att hitta? Helt omöjligt. Och för att navigera måste man knappa in sifferkombination efter sifferkombination och hur många gånger tycker man inte fel och får börja om?

Så inatt bestämde jag mig för att hitta upp Text-TV lite och göra den mer användarvänlig. Jag har i drömmarnas värld byggt och skapat hela natten. Resultatet? Internet, haha. Allt detta skapande och när jag var klar var det inget annat än en exakt kopia av den vida webben. Men är det verkligen så tokigt. Istället för att skriva sifferkombinationer borde man åtminstone kunna klicka på länkar som matade in siffrorna automatiskt likt en webadress och hur vore det egentligen med lite mer modernt utseende än 1 x1 meter stora pixlar?

Anyway. idag kommer Emma och Marie-Louise åter från två dagars frånvaro från jobbet efter kurs i Stockholm. Ni anar inte hur glad jag är över detta. I går var mottagningen läskigt lik hur den var när jag började där 2007 och det var inte direkt nån glädjehistoria. På ett sätt var det dock lite nyttigt för det fick mig att inse hur långt vi ändå kommit sen dess. Men idag kommer ordningen alltså återställas och det tackar jag för.

Nu ska vi se om det är möjligt att sätta lite färg på mitt svullna, trötta ansikte som just är väldigt blekt och försett med knallröda ögon inramade av enorma svarta ringar. Förresten när blev jag såhär gammal och rynkig? Jag behöver Botox!


Image and video hosting by TinyPic

No comments: