Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Running well done

Saturday, February 05, 2011

Running well done

Underbart. Nyss hemkommen från min favoritmorgonrunda. Barmark nästan hela vägen. Jag behövde i alla fall inte stanna och gå nån gång. Och det går faktiskt ganska bra att springa på is... bara man tänker på att inte bromsa eller accelerera utan hålla jämn hastighet och sätta i hela foten.

Så 7 km och tiden blev 40 minuter. Det ger en snitthastighet på 10,5 km/timman. Det är jag mycket nöjd med. Med tanke på att jag ganska nyligen börjat löpsäsongen och att jag inte kunnat springa vissa dagar pga halkan tycker jag det var en bra tid. Dessutom sprang jag ju ganska sakta vissa bitar pga väglaget.

Jag tror jag ska sätta upp ett mål denna säsong... Jag har ju tidigare berättat att jag aldrig i hela mitt liv sprungit en mil. Det beror inte på att jag inte klarar av det, för det borde jag göra, men för att jag inte hittat nån bra sträcka. I år ska jag göra det och jag ska göra det på under en timma. Med tanke på att jag låg på över den tiden i dag (fast på kortare strecka då) borde det inte vara så svårt. Gäller bara att hitta en bra rutt. Jag ska också lägga in mer intervallträning för att få upp flåset lite mer. Å, vad jag längtar tills man kan springa när som helst och inte behöva bry sig om ifall marken är gångbar.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: