Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Le Whaf

Sunday, February 06, 2011

Le Whaf

Ska vi gå ut och andas på fredag? En helkväll med inandning på restaurang följt av en vild kväll med inandande av Redbull & vodka på krogen? Eller kanske en filmkväll i soffan med inandning av chokkad och sourcreamchips? Massa godsaker utan att få i sig några kalorier. Snart kan vi sluta äta helt!

Le Whaf är en ny uppfinning av Harvardprofessorn David Edwards, där du istället för att äta andas in smakerna av det du vill ha. Vad det än må vara.

Le Whaf finns både som stor skål och som liten inhalator, inte olik en sådan som används av astmatiker. Men istället för medicin inhaleras exempelvis choklad eller kaffe. Enligt forskarna är en inandning tillräcklig för att släcka suget – och ger bara motsvarande en kaloris energi.

Jag kan se det framför mig. Hur folk, speciellt Stockholms inne-crowd med Kissie i spetsen, sitter på Vapiano som levande skelett och andas in godsaker och bloggar om hur lite kalorier de fått i sig under dagen.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: