Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Sliten

Monday, February 28, 2011

Sliten

När man är ute och partajar så sällan som jag tär det visst extra mycket på kroppen. Nån annan förklaring kan jag inte hitta till varför jag är så komplett slutkörd idag. Inte för att vi var uppe extremt länge. Vi gick ju direkt hem när krogen stängde klockan 2.00 och jag vaknade och mådde strålande igår, men idag är jag trötter. Jag sov till klockan ringde och hade nog lätt kunnat sova lite till. Känns tungt att det är måndag, men å andra sidan... det gör det ju jämt.

Känner mig lite orolig för förkylning också. Kände mig inte helt ok igår kväll och inte heller när jag vaknade i morse. Pontus vaknade upp igår med igensatt näsa och han lät inte helt kry faktiskt. Vore väl ett under om man klarat sig efter att ha varit instängd i Ottos lilla lya. Men vi håller tummarna för det i alla fall.

Nu kavlar vi upp ärmarna och beger oss iväg dårå...


Image and video hosting by TinyPic

No comments: