Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Våren var är du?

Tuesday, February 22, 2011

Våren var är du?

Igår skulle våren komma till helgen och stanna. Idag säger nåt jäkla väderinstitut: Kylan stannar ända in i maj. Ursäkta kan vi bestämma oss nån gång? Är det så att ingen faktiskt vet? Kan man inte då hålla käften om det?

Idag kom mamsen och hälsade på mig på jobbet. det var en trevlig överraskning. Nu hade hon ju faktiskt nämnt att hon skulle på mammografi och funderade på att hälsa på, men det hade min lilla hjärna glömt för länge sen. När hon kom hade hon frågat efter mitt nummer nere i informationen, men de påstod att jag inte fanns så jag sökte på mig själv i vår teleweb och så sant som det var sagt. Ingen Hanna Svärd, Ingen Hanna Eklund och ingen Hanna Eklund Svärd. Toppen att de har sån koll på oss anställda. Men det är väl kanske lika bra det.

Trots att jag varit otroligt trött på eftermiddagen efter en väldigt ansträngande förmiddag, tog jag mig igenom det jag skulle, men det var genom att använda alla krafter jag hade kvar. Jag skulle behöva nåt uppiggande och efter att ha läst om hur man ska stoppa dopingen i tidningen undrar jag om det är olagligt med EPO eller blodtransfusion om man INTE idrottar. Dvs om man skulle komma över en enhet blod bara sådär. EPO skriver vi ibland ut till våra cancerpatienter så jag vet ju att det används utöver sporten. Det känns som om det skulle behövas nåt sånt nu. Vitaminer och mineraler funkar inte efter denna långa vinter.

Det går sämre med träningen just nu också. Inte för att jag inte har motivationen, men för att orken inte finns där. Jag blir slut på en gång. Jag startar laddad som bara den, men känner snabbt att jag inte kan prestera på max, det blir jobbigare och jobbigare. jag är inte den som ger upp, men tillslut går det bara inte. Kroppen känns genomtrött.

Kanske ska jag skaffa mig en maskot. För ny forskning visar att skrock, som maskotar och ritualer, faktiskt kan hjälpa oss att prestera bättre. Nu är det väl iofs inte maskoten i sig som gör det utan tron på att den gör det. När vi tror att vi kan bättre, höjs självförtroendet och därmed pressar man sig själv mer, vilket leder till bättre resultat, men det kanske i alla fall vore nåt att testa.

Nä jag tror att det enda som faktiskt hjälper mig med min ork och prestationsförmåga just nu är våren. Vår, värme och sol. Kunna gå ut och gå långa kvällspromenader. Slippa gå omkring som en isbit och frysa så mycket att det gör ont att röra sig. Kunna ha vanliga kläder på sig och slippa klä på sig tonvis med värmande kläder bara för att gå ut och slänga soporna. Slippa stappla sig fram på isbanor till gator. Schyssta vår... skynda på nu!


Image and video hosting by TinyPic

No comments: