Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: 5. Favoritmuskel

Sunday, February 06, 2011

5. Favoritmuskel

Här gör jag skillnad på starka och snygga muskler.

Jag har lättaste att få tydliga muskler på överkroppen. Detta beror såklart på att jag har minst fett där som ligger över och döljer dom. Men jag är nog som starkast i ben och mage.

Ben kör jag sällan. Jag vill nämligen inte ha mer muskler på benen, utan jag nöjer mig med det jag får under konditionsträning. Jag tycker dessutom det är ganska tråkigt att träna ben. Om jag ska träna ben kör jag Squats eftersom det tränar hela benen och gör tristessen kort.

Jag har aldrig gillat att träna rygg och därför tränar jag det sällan. Ryggen får liksom hänge med i de andra övningarna. Har alltid haft ganska bra och stark rygg och har sällan ont i den varför detta känns oprioriterat. Jag vet inte varför, men trots detta har jag ganska väldefinierade muskler på övre delen av ryggen.

Armarna är ganska starka trots att jag sällan tränar specifikt armarna. De allra flesta övningar ser till att aktivera armarna ändå. Triceps är dock lite av en favoritmuskel så den får sitt ibland.

Axlar måste det nog vara min favorit overall. Deltodideus... det vill säga den musklen som får ovan/framåt över axeln. Den är ganska väldefinierad och jag har lätt att träna den både stor och stark. Jag tränar denna muskel max en gång i veckan för annars har den en förmåga att bli för stor i relation till resten. 

Mage är också en favorit att träna. Jag är stark i magen och kunde jag bara få bort de där envisa fettet som brer ut sig över har jag nog ett tjusigt sexpack som döljer sig därunder. Vi kan ju säga det i alla fall.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: