Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Birro och Bieber - smarta pojkar de där

Friday, February 18, 2011

Birro och Bieber - smarta pojkar de där

– Jag tror inte på abort. Jag tycker att ett embryo är en människa. Det är som att döda ett barn, säger han till Rolling Stone.

- Det är sorgligt när en kvinna blir gravid efter en våldtäkt – men allt händer av en anledning. Jag förstår inte hur det kan vara en ursäkt för att göra abort. Men jag har inte själv varit i den positionen så jag kan inte avgöra det.

Lilla dumma religiösa amerikan. Jason Bieber, blott 16 år. Så ung och alldeles för dum för att först vad han ska uttala sig om och inte.

Och för att inte tala om Marcus Birro som tycks ha blivit mer än knäpp på riktigt. I en krönika på Expressen.se skriver han om hur religionen hånas och säger kort och gott att icke-troende är fyllon och cyniker:
Människor utan känsla för helighet kommer en dag upptäcka att livet planas ut, att tillvaron går ner för landning på en enda grå åker av värkande vardag.

Utan helighet kommer dina tårar aldrig sluta rinna. Om du envisas med att trampa på allt heligt, och blundar för miraklet, kommer du aldrig hitta källan till de där tårarna. Din kran kommer stå öppen tills allt ditt ljus har runnit ut och du sitter ensam, yr och full av mörker och vind.

 Tidens nycker, människors längtan att splittra och söndra, våra naiva försök att slå oss ut ur en andlig ordning, är korta sekunder av tillfälliga segrar. Hatet är hårt, smärtsamt men kort. Kärleken har ett långt minne och du ryms i detta minne, du också.

Jag vet inte om Birro glömt att kolla sig omkring när han påstår att de som hånar religion bara hatar och troende inte har nåt annat än kärlek. Vad är det som händer runt om i världen Birro? Inte går folk omkring om kramas och ger varandra blommor i religionens namn i alla fall. Birros version av verkligheten tycks vara nånting taget ur en Disneyfilm... och detta från en man som vanligen skriver om hur jävligt livet är och hur knäckt det gör honom. Manodepressiv? Bipolär? Nåt galet är det med denna man.

Jaja, det är FREDAG! Underbara fredag. Och idag ska jag förutom att jag ju måste jobba i 6,5 timmar åka och köpa mig en dammsugare. Och sen ska den ju användas också. Inget fredagsnöje direkt, men det är mer än behövligt. Liksom tvätt. Men... det är också xbox-premiär! och så har jag äntligen hittat en bra kopia av Burlesque så det kan nog bli bra ändå.


Image and video hosting by TinyPic

2 comments:

Anonymous said...

tycker synd om dig...

Dennis Alexis Hellström said...

Är så trött på Birros skenhelighet.