Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Du & Jag

Sunday, February 06, 2011

Du & Jag

Jag visste att jag gjort nåt bra när jag köpte den här boken. Gud va roligt att läsa. Boken fylls i av bägge parter från vardera håll och innehåller: Det här är jag, När jag var liten, Det här är du, Det här är vi, Ordning och uppförande, Du-kunskap, Biktplikt, Saker jag vill göra med dig, På en skala, Grälkontrakt, Jag skulle älska dig även om du..., Hit men inte längre, Dina paradnummer.

Jag och Bäjb fyllde i boken i juli 2006 alltså ca 7 månader efter vi blivit ihop. Jag minns att vi hade otroligt roligt åt den då, men nu är det banne mig ännu roligare.


Ett utdrag från Det här är du om mig av Bäjb:

Om jag skulle efterlysa dig skulle signalementet låta såhär: Ständigt kissnödig brunett med en gudomlig röv (Tur att nån gillar min enorma gelepudding till röv.)

Din charmigaste ovana: Att ha chips i kylen (Jag äter sällan chips alls längre, men seriöst... sourcremechipsen får mycket mer smak om de får stå i öppen påse ett dygn i kylen innan man äter dom.)

Du är som vackrast när du: Har snusmumriksmajlet (Jag vet inte hur jag ska förklara detta leende Bäjb kallar snusmumriksmajl eftersom jag knappt vet själv när jag gör det.)

Jag kan inte förstå att du tycker om: Dödsmetall (Till Bäjbs förtjusning har jag ju nästan lämnat dödsmetallen bakom mig, men bara för att var jag tvungen att sätta på lite Vader på hög volym as we speak.)

Men du har lärt mig uppskatta: Kvinnligt umgänge och kantareller (Nu ska ni veta att Bäjb vägrade svamp överhuvudtaget innan vi träffades. Jag fick honom att börja äta kantareller tack vara mina gudomliga varma mackor och nu 4½ år senare äter han till och med då och då champinjoner som tidigare ansågs vara radioaktiva.)

Plagget du borde slänga: Mysbyxorna (hade ett par som var mycket urtvättade och med stora hål i som jag bara älskade. De rök sedan på semestern hos pappa när jag fick ett par nya genom att Bäjb slet dom i bitar och gick och slängde i soptunnan.)

Så blir du när du blir full: Rolig och mer killaktig (Killaktig... undrar vad han menade där... det har jag glömt.)

Jag tycker du är lite fördomsfull när det gäller: Aktiviteter på kvällen (Detta bottnar såklart i vår totalt motsattadygnsrytm. Bäjb är definitivt som piggast när jag är som tröttast och tvärtom.)

Hur många gånger ska jag behöva säga åt dig att: Fimpa i askfatet och släcka lyset på toa (Guilty as charged. Askfaten är för små helt enkelt och toalysset står på dygnet runt här hemma. Dock har jag blivit granska bra på detta hemma hos honom om jag får säga det själv.)

Djur som du liknar: En opålitlig orm (åååm som man säger i Smålandia.)

Det finns så mycket roligt i boken att jag suttit här för mig själv och skrattat rakt ut. Alla borde ha en sån här bok. Jag tror jag ska köpa en till som vi kan läsa och jämföra med då och nu om ytterligare fem år.

  
Image and video hosting by TinyPic

No comments: