Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Kräver bättre onsdags-TV!

Wednesday, February 23, 2011

Kräver bättre onsdags-TV!

Känner mig riktigt nöjd faktiskt. Lyckats med konststycket att hinna med att träna i 70 minuter, kollat på Big Brother, gjort matlåda, diskat, provat kläder, packat och badat. Väldigt effektivt.

Jag har dessutom hunnit med att surfa otroligt mycket skor. För snart (förhoppningsvis) blir de sommar och jag är i desperat behov. Förra sommaren traskade jag ju runt i mina arbetsskor a.k.a volvodojorna och om de ska hålla lite till (vilket jag hoppas de gör för de priset jag betalade) bör jag inte slita på dom med milslånga promenader utomhus och bergsklättring. Men vet ni vad... det verkar inte gå att få en sko som har kombinationen snygg och funktionell. Vad jag drömmer om är en sko som har samma sula som volvoskon, men inte så jäkla klumpig: Den ska sitta som ett smäck på foten utan att skava, men också duga som en sko man kan ha till vardags när man inte powerwalkar eller liknanade. Jag inser ju att det inte är möjligt att få en sko som även skulle duga som "snyggsko" men där har jag ganska fullt i garderoben ändå.

Tror ni jag tar mig upp på Falkaberget i denna?

Jaja, jag har ju ganska långtid på mig att leta. Evigheter till och med, för sommaren lär ju dröja. Och vad som egentligen är mer akut är nån slags mellanjacka, som jag ju letat efter i flera år. Jag har två skitbra vinterjackor och två skitbra sommarjackor, men den jag har däremellan är under all kritik. Minns ni att jag färgade den i höstas? Den vart bra mycket bättre, men den har hängt med alldeles för många år. Jag kikade lite när jag var på stan i söndags och det finns verkligen miljoner jackor out there, men INGEN som är som jag vill ha den. Tänk att det alltid ska vara så.

Nu ska jag käka lite innan jag knyter mig för det är väl bara det som är kvar den här kvällen. Men innan jag gör det vill jag bara klaga liiiite. Och dagens ris går till onsdags-TV. Vad har hänt med alla serier på onsdagar? Uppehåll är en sak, men efter jul har det inte kommit igång med nånting på nån kanal. Nä, istället är det en massa sketna byggprogram och matprogram... ungefär som att det inte är det dygnets alla andra timmar med. Skärpning till ALLA kanaler. Ge mig NÅT att titta på klockan 21.00 och  i de ca 20 minutrarna jag lyckas hålla mig vaken innan John Blund tar mig vidare in i drömmarnas värld.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: