Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Trollmålning

Sunday, February 06, 2011

Trollmålning

Det är ett tag sedan jag köpte duken nu men det är inte fören nu jag fått lust att måla. Jag har ju hela tiden haft planerna på att det skulle bli ett troll, men inte riktigt kommit på hur det ska se ut eller hittat nån bra bild att sno... tills nu.


Bakgrunden är ytterst tillfällig. Har inte bestämt vad den ska vara så jag bara målade på för att få en ram att hålla mig inom. Och jag vet inte riktigt om det ska vara nåt motiv där eller inte... det får vi se. Eftersom Mr Trollman själv inte kommer bli så jäkla färgglad lär det bli nåt med massa färg i alla fall.

Motivet är såklart snott för jag är usel på att måla nåt från scratch. Mats Minnhagen heter konstnären som sysslar med digital art och är sjukt duktig.

Nu ska nåt annat få färg. Hår och bryn that is.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: