Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Go Gudrun!

Thursday, February 17, 2011

Go Gudrun!

Jag trodde aldrig jag skulle säga det, men idag har Gudrun Schyman höjts i mina ögon. Vad kan hon ha gjort som får mig att prisa henne? Jo, hon har ställt SJ mot väggen... via Twitter.


Det började med att hon skulle åka mellan Västerås och Örebro i morse för att hålla en föreläsning. När tåget inte kom och inte heller någon ersättningsbuss satte sig Gudrun i en taxi och skrev om detta på Twitter. Och SJ svarade... på Twitter. Gudrun skrev att hon vill ha kompensation för taxin och SJ svarade att endast ombordpersonal kunde ta det beslutet. Hallå? Hon kom ju aldrig ombord nåt tåg? Gudrun svarar och hon gör det med klass:

"Skulle jag ha gjort som du föreslår hade jag fortfarande stått kvar på perrongen".

Om Gudrun får kompensation eller inte vet vi inte ännu för nu måste hon ansöka i efterhand. My guess is not, men oavsett har hon vunnit en liten uns respekt hos mig för att hon stod upp mot SJs eviga missbruk av människors dyrbar tid och pengar.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: