Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Idag ska jag snagga mig

Thursday, February 03, 2011

Idag ska jag snagga mig

Allt ska bort! Puts blankt på skalpen ska det bli! Nä så drastiska ska vi inte vara, men till frissan ska jag. Jag minns inte när jag klippte mig sist (finns antagligen att finna här i bloggen om man letar, men vem orkar det?). Det var bra länge sen i alla fall (tidig höst skulle jag gissa) och håret är långt och slitet. Sist jag färgade det insåg jag att en förpackning färg inte räckte på långa väger hur mycket jag än försökte kamma ut det i håret och då bestämde jag mig för att det var dax. Sen har det gått några veckor till efter det, men så kom våren. Eller i alla fall en försmak på våren. Plusgrader och ljusare kvällar har gett mig vårkänslor och då är det dax att rusta upp sig själv lite efter de långa mörka vintermånaderna. 15.30 ska jag till Celie på Hår och Nagelbandet. Underbara unga Celie som alltid har en massa att prata om och sprudlar av energi. Jag blir alltid så glad av att träffa henne för det är som att återuppleva min ungdom på nåt sätt. Nu lät det som jag är monstergammal, men vad jag menar är att hon lever som jag gjorde i hennes ålder och det är som a walk down memory lane att lyssna på vad hon gjort senaste tiden.

Jag funderar faktiskt på solariet också. Det är vilodag och för att inte bli rastlös måste jag hålla mig sysselsatt. Har planer på att försöka få igång xboxet och pre-helgstäda, men en halvtimma i solariet hinner jag ju med också.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: