Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: "Hur många siffror är det i alfabetet?"

Monday, February 21, 2011

"Hur många siffror är det i alfabetet?"

Rubriken är såklart ett citat från Big Brother. Mycket roligt har sagts i det huset. På den här sidan kan man läsa otroligt många sjukt roliga citat som blir ännu roligare om man sett programmet och minns dom.

Sikken tur. De kör ju gårdans Big Brother i repris innan avsnittet. Då kan jag ta vid där jag slutade igår och se de sista deltagarna gå in. Jag är imponerad av Gry. Jag har inte lagt så mycket märke till henne som programledare förutom, men jag har ju alltid tyckt hon var bra på radio. Nu gör hon ett strålande jobb. Det är ju inte lätt att leda ett sånt här program utan att bli löjlig, men hon klarar det galant med rappa svar och naturlighet. Sen kan man ju inte låta bli att undra vad sjutton hon använder för BH. Hennes tuttar sitter alltid lite för högt upp och så har hon alldeles för bylsiga kläder för den snygga kvinnliga kroppen.

Så HÄR ska du klä dig Gry!
Expressen kör en "vad hände sen" på gamla deltagare. Vad som hände med Linda Rosin och Carolina Gynning vet vi ju, den en gång försupne Per Holknekt har ju blitt miljonär på sitt märke Odd Molly, Marie Picasso vann Idol och har en hjärntumör, Kitty Jutbring pratar i radio och tv men allt de där visste vi ju redan. Jag vill veta vad som hände med de andra... de vi inte ser på tv eller läser om i tidningarna varje jäkla dag.

Big Brother har bestämt sig för att spica till det lite extra i år också. Dels har de ett par som inte får visa att de är par. Lite tråkigt tycker jag, men det kanske kan bli kul om det blir intriger. men... den största skrällen. En kvinna född som man. "Jag tänker berätta för de andra deltagarna, när det känns rätt". Hoppas verkligen det dröjer. Här kan det bli riktigt bra tv!

340 000 såg programmet igår. Det ska vara rekord. Trots detta får det skitkritik av läser i Aftonbladet. Klart det får. Människor gillar att gnälla. Jag slår vad om att de kommer kolla ändå.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: