Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Life Unexpected

Thursday, February 24, 2011

Life Unexpected

Ibland när man minst anar det händer det saker man inte trodde skulle hända. Jag vill inte gå in för djupt på vad det är, men idag har jag blivit ordentligt överraskad och jag är faktiskt fortfarande lite i chock. Det som hänt... eller hänt och hänt, det är mer ett uttalande och ett omdöme av en person jag trodde tyckte annorlunda... är positivt, så det är inte så att jag är ledsen över det eller nåt sånt... snarare glad och mycket förvånad. Ja, tänka sig.

Imon är det äntligen dax för Göteborgsresan. Om bara min jäkla mage kunde sluta besvära mig. Jag kan inte begripa varför den börjat jävlas allt oftare igen för mig veterligen har jag inte ändrat på nåt. Det måste lösa sig till i morgon för ingenting blir lika kul om den konstant gör sig påmind.

Men jag SKA ha kul. Jag kan ju inte berätta för er vad vi ska göra eftersom det ju är en surprice till Bäjb som fyller. Jag får helt enkelt berätta efteråt, vilket jag såklart ska göra. Förresten kan ni ju också räkna med minskad inläggsfrekvens under helgen. Jag har ju iPhånen såklart och Otto har en stor Mac, men jag kommer ju ha annat för mig.

Ååå, va jag längtar tillbaka till USA. Otto och Pontus åker snart, men vi bestämde oss för att inte följa med eftersom vi skulle flytta och allt, men nu ångrar jag mig så jag vill dö. Det var ju så himla kul! I år ska grabbarna åka längs västkusten innan de åker till Austin för SXSW. Vad jag förstår en något längre resa och västkusten har jag ju sett, men det har ju säkert varit superkul ändå. Och lord knows jag behöver lite excitment i mitt liv just nu.


Jag hoppas vi kommer iväg nästa år. Min önskan är en tripp från New York ner till Miami längs östkusten. Givetvis i kombination med veckan i Austin.

Men tills dess får jag väl nöja mig med en weekend i Göteborg med The Gang och det duger bra för nu.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: