Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Men krångla mera då!

Friday, February 04, 2011

Men krångla mera då!

Efter att ha sökt på miljontals forum och provat lika många varianter för att reseta xboxen höll jag nästan på att ge upp, när det helt plötsligt började funka.Jag har ingen aning om vad det faktiskt var som löste det, men nu har jag bilden i alla fall.Jag har två alternativ. Det ena att koppla i en nätverkskabel, vilket jag vägrar för då ska jag ha den liggande över hela golvet in till sovrummet. Det andra är att koppla i en nätverksadapter för trådlöst nätverk. Va?! Finns det inte trådlöst nätverkskort i den? Är inte det totalt uruselt i sånt fall?

Skit också säger jag bara. Får väl ta och traska upp och köpa mig en jäkla adapter i morgon då. Tills dess kan jag tydligen inte göra ett skit. Jag antar att man kan spela spel man har på skiva utan nätverk, men då jag inte har ett enda spel sket ju det sig med. Arrrgh!

Image and video hosting by TinyPic

2 comments:

Christian said...

det ligger ju spel på hårddisken einstein!

Hannastacia said...

Ja, och det är ju toppen, men jag kommer inte dit. Det första jag får upp när jag startar är nätverksrutan.