Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: The Town

Sunday, February 06, 2011

The Town

Inte illa va? Jag hade rätt på alla utom en. Jag gissade Danny och Jonas Matsson till final och Pernilla Andersson och Jenny Silver till andra chansen och förutom att Jonas Matsson ficks stryka på foten för Swingfly satte jag det. Men... jag såg det inte. Jag såg The Town och trodde jag skulle kunna se den innan Melodifestivalen började, men filmen var 2½ timma lång (extended version) och när jag missat en hel timma av festivalen redan tyckte jag det var sak samma.

Filmen då. Jo, Ben Affleck har väl aldrig varit känd för att vara en skådis i världsklass. hade det inte varit för Matt Damon undrar jag om han nånsin ens blivit känd. Men sen började han skriva och regissera och då hände nåt.


Ben Affleck är faktiskt riktigt bra i The Town där han spelar en luttrad brottsling som med sitt gäng kidnappar en kvinna under ett bankrån som han sedan blir kär i. Han vill lämna den kriminella banan, men det visar sig inte vara så lätt och att han kärar ner sig gör inte saken lättare. Ja, det är väl typ handlingen och det låter ju skittråkigt, detta har vi sett förr, men det var faktiskt inte så tråkigt som det låter. Att lyckas hålla en sån handling vid liv i 2½ timma är tecken på en lyckad film.

Ben Affleck själv imponerar som sagt, men ännu mer imponerad blir jag över Gossip girl, Blake Lively som visar en helt annan sida, än den i serien som gjort henne känd. Blake spelar en nerdrogad ex flickvän som tyvärr får alldeles för lite plats i filmen. Rebecca Hall har fått strålande kritik för sin roll, men imponerar mig inte alls. Tvärtom tycker jag att hon drar ner filmen lite, men det får man helt enkelt bortse från.

Absolut sevärd

Image and video hosting by TinyPic

No comments: