Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: F(l)oppas comeback är över

Monday, February 14, 2011

F(l)oppas comeback är över


22.30 ikväll kommer Foppa ta på sig sloköronen och deklarera den kortaste comebacken i världshistorien över. Två matcher!?! jag dömde ut honom från början, men att det skulle bli så kortvarigt trodde inte ens jag.

Börje Salming förstår inte varför Foppa inte gett upp tidigare.
– Jag tycker att det är löjligt. Han har hållit på fram och tillbaka i fem år, säger han.
Just nu tror jag hela världen håller med Salming. Här har vi ett underbarn som gick raka vägen till toppen och bvlev en av världshistoriens bästa hockeyspelare och det kunde han levt på länge,m men vad gör han? Han velar fram och tillbaka och vägrar ge upp trots att hans storhetstid var över för länge sedan och allt det gjort är att förlöjliga honom.


Istället för att bli ihågkommen för den stjärna han var kallas han nu drama queen av amerikanerna. Det är ju också nåt att bli ihågkommen som. Man kan ju bara hoppas, för Foppas egen skull, att detta var sista gången.


Image and video hosting by TinyPic

4 comments:

Anonymous said...

Den svenska bittra missunnsamheten visar sitt allra "vackraste" tryne.

Foppa är en av våra största hockeyspelare någonsin och framförallt har han något svenska bitterfittor inte har och det är vilja och hjärta och kärlek till det han gör.

Hans "comeback" får vara hur kort som helst för den är ändå ett beundransvärt exempel på på en person som aldrig ger upp, som kämpar för att få fortsätta med det han älskar.
För att slippa bli någon avdankad föredetting (eller som i ditt fall en "never-was") som på sin höjd kan ventilera sin bittra frustration genom att spy galla över andra på en blogg.

Anonymous said...

F(l)oppa? Och va faan har du uträttat som ger dig rätten nedvärdera en av våra största idrottsmän på det sättet?

Anonymous said...

äsch låt grabben vara. varken du eller jag kan bestämma över han. han älskar sporten och du kan inte låta han göra så. vem är värst?

Hannastacia said...

Men jösses vilken öm tå jag trampade på.

Anonymous 1: De där med att aldrig ge upp behöver inte alltid vara bra. Tänk om Mona Sahlin tänkt så... och jag ser kirurger på 70 plus med skalpellen i näven. De älskar att operera så det är ok?

Anonymous 2: Jag behöver inte uträtta nånting för att få rätt att skriva vad jag vill... Internet förstår du.

Anonymous 3: Han kan älska sporten hur mycket som helst, men jag tycker det är synd att han av många nu inte kommer bli ihågkommen som den storhet han en gång var.