Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Andas in

Monday, February 14, 2011

Andas in


Nånstans på en smörfabrik i Norge saknar någon sin HTC Tattoo. Den är nu upphittat på ett middagsbord... i ett smörpaket. Och den fungerar! Eftersom den med största sannolikhet tappats ner av någon på smörfabriken borde ägaren inte vara så svår att spåra och eftersom de som hittat den inte får igång den kan man ju kanske få ut en solskenshistoria av detta... d.v.s att ägaren får tillbaka sin telefon... något kladdigare än innan. Frågan är bara hur sugna upphittarna är på att vara goda samariter efter att ha ätit en massa smör med en tickande bakteriebomb i sig.

Mamma tappade sin telefon på planet ner till Teneriffa och också den verkar ha upphittats. Dock utan några tecken på att hon ska få den tillbaka. Nä, mammas nya SonyEricsson x8 är på semester i Madrid där någon förgäves försöker använda den. Tur vi hann spärra den i tid.

På tal om pålägg kom jag att tänka på frallorna på jobbet. De må vara goda, men jag skulle hellre återgå till vårt tidigare brödutbud där det fanns möjlighet att äta nåt lite nyttigare ur brödfamiljen. Frallorna består inte av mycket annat än luft och de är så färska att det är omöjligt att bre dom utan att halva smörpaketet hamnar därpå. Mättheten uteblir dock (luft och smör känns inte heller direkt nyttigt) och det är väldigt enkelt att inte känna sig direkt nöjd med en. Tilläggas ska ju att mackor ju också är min stora svaghet så därför ska jag återgå till min mer nyttigare variant med äpple med kanel och keso. Nyttigare, mer mättande och egentligen minst lika gott.

Efter en snabbtitt på schemat innan jag tog helg vet jag att vi har en mastodontvecka framför oss. Eller i alla fall jag. Tre dagar uroterapi med uteslutande cystometrier och läkarmottagningar fyllda till bredden. Bara att ta ett djupt andetag, blunda och inte öppna ögonen igen innan det är fredag.


Image and video hosting by TinyPic

1 comment:

Eve said...

HAHAHAHHAA XD hysteriskt roligt att hitta en mobil i smöret XD

Och det som nästan är ännu roligare är att jag hittade din blogg via Google Bilder, när jag sökte på falafel XD HAHAHA

Ha det bra!