Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Minus 21

Thursday, February 24, 2011

Minus 21

Jag har frusit så jag skakat inatt och detta trots tjocka mysbyxor och dubbla tröjor. Ska det vara så? Vaknar och ser nummer 21 med ett minustecken framför på termometern. Dör. Hur ska jag kunna ta mig till jobbet i 21 minus? Jag har visserligen gjort det förr, men det känns inte det minsta kul. Sån här kyla tycker jag vore skäl nog att slippa gå till jobbet alls faktiskt.
 
Väderutvecklingen som bilden visar är det enda jag lever för nu
Alla ni som såg Solsidan i söndags (vilket jag antar var en hel del) hörde Johan Rehnborg säga att Anders Lundin endast fick var kvar som programledare för Allsång på Skansen pga hjärtfel, vilket var otroligt roligt (konstigt nog låter det inte als lika roligt när man skriver det nu, men men). Nu har han i alla fall slutat och ny ledare blir... Måns Zelmelöv?!? Ursäkta vad? Måns... en pojkspoling... ska sjunga allsånger och gunga i takt med svenska folket? Hur gammal är han egentligen? Är det unga sockersöta nyllet inte mer än en fasad? Är han egentligen 100 år gammal`? Jag begriper inte varför han vill göra nåt sånt.

Inte helt fel att vakna upp med en sån här söt bild i inkorgen från min älskling
Den här veckan har gått otroligt fort. Det trodde jag inte den skulle göra i måndags. Det brukar ju alltid gå så segt när man ska iväg på helgen och längtar. Jag är supernöjd att jag packade det mest igår också så jag slipper det ikväll. Istället kan jag lägga den tiden på lite spaverksamhet och extra lång tid i badkaret. Great!

Nu måste jag komma på vad sjutton jag ska ta på mig för att överleva promenaden till jobbet. Finns det nåt som står emot denna kyla?


Image and video hosting by TinyPic

No comments: