Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Mental förberedelse

Friday, February 11, 2011

Mental förberedelse

Wow, sov till 04.20! Rekord denna vecka. och jag vaknar med träningsvärk... i armarna?! Hur skumt är inte det? Allt jag gjorde igår var ju gå i snön. Jaja, idag blir det ju ofrivillig vilodag med tågresa och allt.

Det är helt otroligt men det snöar fortfarande. Det var väl ett litet uppehåll igår kväll, men nu är det som om snön aldrig varit borta. Mer eller mindre storm ute. Tragiskt. Trafikverkets hemsida är överfull med inställda tåg och tågförseningar. Jag vågar inte kolla närmare, men vid första anblick ser jag ingenting på min sträcka. Men som sagt... jag ska ju åka x2000 en bit och det är ju dömt att misslyckas. Nästa inlägg kommer säkert vara fullt av svordomar, men jag försöker förbereda mig mentalt så gott det går.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: