Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Bye Bye Mommy

Monday, February 07, 2011

Bye Bye Mommy

Har precis sagt hej då till mamsen. I natt drar hon och väninnan tll Teneriffa (skulle vart Egypten, men av förklarliga själ...). Nästa gång jag ser henne kommer hon vara 60 år fyllda. Den stora dagen är på onsdag.

Gud, va skönt. Tänk att få åka iväg nu. Jag känner mig lite ledsen över att det inte blir nån resa till Texas för oss i år. Pontus och Otto drar som planerat och extratrippen blir genom Kalifornien denna gång. Vi hade ju så himla kul förra året och jag saknar Austin! Västkusten har jag i.o.f.s sett, men det hade varit kul att åka dit igen nu när man är lite äldre. Men det ska jag göra inom sinom tid, that's fo sho.

Tänk att det snart är sommar igen. Eller, ja, snart var väl att ta i, men ni hajar vad jag menar. Längtar till McFlurry på Hacienda 2.0, löpturerna runt Osudden, intervallträning på Tinas ö, dopp i Vidöstern och golf på hemmabanan i Lanna. Å, ljuva sommar! Men än ett tag får jag nöja mig med att drömma.

Hoppas nu mamsen får en underbar resa. Det är hon värd. Puss mamsen!!!


Image and video hosting by TinyPic

No comments: