Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Dö SJ!

Friday, February 11, 2011

Dö SJ!

Jag vet inte ens om jag kan beskriva hur mycket jag HATAR SJ. Inga ord är starka nog. Det var kaos på stationen i Örebro. Mitt tåg var en halvtimme sent när jag kom dit och förseningstiden bara ökade. Jag skulle aldrig hinna med mitt byte. Tack vare iPhone kunde jag kolla själv för informationen på stationen var ju bristfällig. Jag kollade upp tåget jag skulle byta till i Mjölby och det hade inte ens lämnat Stockholm!!!

Här insåg jag att resan var dödsdömd. Jag skulle bli fast i Mjölby hela kvällen. I sista minuten rusade jag in och bokade om biljetten Till den vanliga rutten för det tåget var "bara" 20 minuter sent. Jag hann och jag fick till och med en sittplats. När vi närmade oss Falköping hade hör och häpna chaffisen kört ikapp tiden och vi hade varit framme prick enligt tabellen om inte... Signalfel precis utanför stationen. Och där blev vi stående. Några minuter innan nästa tåg kom rullade vi in på stationen och nu sitter jag faktiskt på västtåget mot Jönköping!

Ute är total storm! Snön slår mot tåget så det smäller. Lite läbbigt faktiskt men jäklar vad tåget går. Nu BORDE det inte bli mer bekymmer för tåget från Jönköping brukar altid stå inne.

No comments: