Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Går det att springa tro?

Wednesday, February 16, 2011

Går det att springa tro?

Sitter och funderar på underlaget. Det kändes faktiskt ganska ok när jag gick hem.Och det är faktiskt inte heller s´å förbenat kallt. Ska jag chansa? Den stora frågan är dock hur mycket jag kommer orka även om underlaget är bra. Jag är ju inte 100 i kroppen... inte ens 50 faktiskt, men jag kan ju inte bara sitta och vänta på att en eventuell förkylning bryter ut. Träning brukar kunna leda det år bägge hållen. Antingen driver man fram sjukan eller så driver man den tillbaka och det sista skulle ju inte skada. Extremt sugen är i´jag i alla fall så det får nog bli så.

Emma vill att jag hänkar med och åker skidor efter jobbet på fredag. Hon vill åka 15 km. Hmm, jag blir lite tveksam. Pallar jag? Jag har ju bara lyckats åka typ tre gånger i vinter och jag har definitivt inte helt bra teknik. Och utan bra teknik är det ju skitjobbigt. Är jag lika slut i kroppen då som nu blir det riktigt skitjobbigt. Jag fixar det utan tvekan, men jag fixar det inte i hennes hastighet och jag vill ju inte dra ner hennes fart.

Jag tror jag låter vädret och gradantalet bestämma.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: