Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: PT Hanna

Friday, February 25, 2011

PT Hanna

det är helt otroligt men det står 4,4 minus på min termometer. Det trodde jag aldrig. Låt nu detta vara en positiv trend. Vill ALDRIG ner till över minus 10 igen så länge jag lever.

Fick mail om att nya numret av Fitness magazine var ute och i mailet fanns också en länk till Trainers Academy som ger certifierade hälso- och träningsutbildningar online. Man kan läsa anatomi, muskelfysiologi och näringslära. Det finns 9 teoretiska kurser (BAS 9) för 120 kronor stycket eller 1080 kronor för hela paketet. För att bli certifierad behöver man också göra ett praktiskt prov.

Klicka bilden om ni vill läsa mer

Jag funderar faktiskt på att läsa några kurser. Man behöver inte bestämma från början om man vill bli certifierad och man kan läsa kurserna för sig och på den tid man vill. Jag skulle vilja läsa bara för att lära mig och vem vet kanske man blir skitsugen på att ta certifikatet och kanske en vacker dag blir jag rikskänd PT och tjänar multum på mitt alldeles egna gym. Haha, dream on Hanna, men vafan.

Jag är superpeppad på Göteborg. Vad jag är mindre sugen på är 6,5 timmar jobb med cystmottagning och 3 timmars tåg (om allt går som den ska), men det är väl smällar man får ta.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: