Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Hellth

Wednesday, February 23, 2011

Hellth


Om den här kartan inte visar sig vara sanningsenlig tänker jag stämma Aftonbladet för nu f¨r det vara slut på allt fram och tillbaka. Det är för JÄVLIGT kallt ute och trots att det droppar från taken känns inte solen nåt uppvärmande alls. Bara för att klarlägga saker och ting alltså.

Vinterkräksjukan har varit varlig mot Universitetssjukhuset i år. Visst har en del avdelningar fått stänga några gånger, men det är ingenting mot hur det brukar vara. Dock har jag mer än nånsin hört folk utanför sjukhuset och bland personalen som insjuknat. Jag har dock klarat mig som vanligt. Jag har vad jag vet inte fram till denna dag råkat ut för helvetet och det har inte min mor heller. Så är jag immun? Antagligen för gud vet att jag varit exponerad. Nu kan man köpa ett hemmatest för att se om man är immun. Samla lite saliv på en tops och skicka in så får du svar inom 5 dagar. Låter lite som en Scandlabsanalys (och det kanske det är). Men det kan ju vara praktiskt om man nu går runt och är livrädd för smitta. Dock kan det ju tyckas att det räcker med att veta att man inte blivit det förr, men men. Och jag råder verkligen alla inom sjukvården att undvika detta test eftersom du då är given som den som får torka spyor och skit hos de smittade patienterna.

Jag har varit OTROLIGT förskonad denna vinter. Jag har inte varit sjuk en enda gång! (knock on really hard wood). Jag har vid några tillfällen börjat känna mig krasslig, men sen har det försvunnit. Känns lite konstigt att vara typ den enda på jobbet som inte varit förkyld. Men jag klagar ju inte på det såklart. Ibland när det varit sjukt mycket på jobbet har jag önskat att jag varit lite lite förkyld så jag kunde stanna hemma, men det är ju såklart inget jag vill egentligen. Hoppas ni bara det håller i sig.

Jag tror faktiskt att min goda hälsa beror på att jag fått bättre och bättre balans i de där med maten och att jag faktiskt ser till att få i mig den protein jag behöver för den träningsintensitet jag har. Jag kämpar ibland ska ni veta när magen skriker och ibland misslyckas jag och hoppar över eller äter för dålig, men för det mesta lyckas jag bra. Proteinpulver is the shit!.

Och på tal om träning var jag inne på Friskis Riks sida idag. Friskis har kommit med tre nya träningsalternativ. Dans Fuego, som i princip är samma sak som Zumba. Inget för mig. IntervallFlex, som är nån slags kondition/styrka intervaller halva tiden och balans och rörlighet andra delen. Första delen är för mig, medans jag tror rörlighetsdelen som är hela 25.30 minuter skulle göra mig rastlös. Men sen har vi HIT

Namnet ger en bra bild av vad det handlar om, träning med Hög Intensitet. Eller som det sägs, "för att bli en atlet måste man träna som en."
    HIT utmanar alla fysiska kvaliteter och vill du, har du verkligen möjlighet att testa dina gränser. Vi tränar med olika typer av övningar och redskap och i ett högt tempo. Träningen har inspiration från både klassisk fysträning och upplägg som till exempel Crossfit.
    Du ska vara rejält träningsvan och tycka om att ta i när du tränar.


Men självklart finns inte detta i Örebro. Det är väl bara för typiskt. Det är ju PRECIS vad jag vill ha! Får väl testa flex sålänge, men Örebro har inte direkt hårdsatsat. Ett enda pass på söndagskvällen. Fan, va kass det blivit.

Nu ska jag köra i mitt eget lilla gym. Det blir ett Crossfit-pass med styrka och kondtion tills jag stupar!

Image and video hosting by TinyPic

No comments: