Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: En Ding Ding värld

Thursday, February 24, 2011

En Ding Ding värld

Nä, vet ni vad. Att döpa sin unge efter Facebook är väl lite väl att ta i. Stackars lilla tjej. Pappan, som är egyptier, anser att Facebook hade stor roll i den egyptiska revolutionen ville hedra det sociala nätverket. Tack och lov gav han henne ett till namn Jamal som också är hans eget, så förhoppningsvis kan hon gå under det istället. Jamal Junior då eftersom det också är pappas namn.

Ska Christina Aguilera göra en ny Britney Spears? Enligt hennes vänner har hon flippat ur totalt sedan skilsmässan med Jordan Bratman. Det går inte bra för de duktiga flickorna när deras liv inte visar sig vara så sagolikt som de trodde det skulle va. Synd, tycker jag för jag gillar ju Christina.

I fem experiment med sammanlagt 154 försökspersoner som tilldelades en extra arm av gummi upplevde sju personer av tio att de fick känsel även i den extra armen efter en viss tids beröring. Creepy, men också stencoolt. Orsaken till att den falska armen inkluderas i känseln är att det uppstår en konflikt i hjärnan mellan syn, känsel och muskler när den ska bestämma var kroppen befinner sig. Det vore ju en revolution inom den medicinska världen om detta visade sig vara någonting man kunde använda sig av. Till exempel om man kunde lära hjärnan att kontrollera tre händer var för sig samtidigt.

Droger, prostituerade och misshandel, Jag talar såklart om Charlie Sheen som tycks ha noll kontroll på sitt liv. Nu har han dock checkat in på rehab och har en ny kvinna vid sin sida. Man ska såklart inte döma ut någon, men jag undrar ju prick hur smart denna kvinna är som ger sig in i ett förhållande med värdens mest opålitliga man. Självdestruktiv kanske?Image and video hosting by TinyPic

No comments: