Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Foppa jämförs med Mubarak

Thursday, February 17, 2011

Foppa jämförs med Mubarak

Folk tyckte jag var hård mot Foppa men det var ju ingenting mot Henrik Torehammar och Sonja Leister i P3-programmet Brunchrapporten.

Så här lät det:
Först inledde Leister med att spela Britney Spears "Born to Make You Happy", och menade att Forsberg lagt av för att han vill göra allt för sin fästmö Nicole Nordin, och allt detta på Alla hjärtans dag.

Sedan spelades Rolling Stones gamla hit "Gimme Shelter" följt av kommentaren: "Jag tycker att Foppa beter sig exakt som Rolling Stones gör. Han är ju en liten uppmärskamhetsapa som nu försöker suga ut den sista uppmärksamheten som han kan få. Det är exakt som Rolling Stones som hela tiden sprider rykten om att nästa spelning eller nästa turné är den sista i världshistorien. Man kan vara säker på att han njuter av all den här uppmärksamheten som han nu får med sitt konstiga dramatal som han höll i går"

Sist, men inte minst jämförs Foppa med diktatorn Mubarak med orden: "Jag kan se likheter till vad Mubarak gjorde i Egypten. Storyn om den insiktslöse, envise mannen som ger sig till slut. För man måste ju verkligen se: Hosni Mubarak satt i 30 år, vägrade verkligen att lämna makten även om 100-tals demonstranter belägrade Tahrir-torget. Samma sak med Foppa: Skadad, skadad, skadad, skadad i flera år, men nej, han slutade inte."

Jag kan nog hålla med om att det var lite väl hårt.

Image and video hosting by TinyPic

1 comment:

Chaan said...

Foppa är ju våldsbrottsling :) Hade han gjort något av det han gör i Youtubeklippen, men utanför isen, då hade han ju fått sitta flera år för rejäl misshandel.