Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Får inte glömma mitt tandskydd inatt

Thursday, February 17, 2011

Får inte glömma mitt tandskydd inatt

I en veckas tid nu har jag gått runt och haft träningsverk i käkarna. Förutom att det är skitjobbigt och gör att jag inte orkar prata, le eller ens vara har jag har inte tänkt så mycket på orsaken eftersom jag mått halvrisigt överlag, men sen igår kom jag på det. Det är såklart så, som så många gånger förr att jag gnisslar mer tänder när jag inte mår helt bra. Det kan ju också vara orsaken till att jag är så hiskeligt trött fast jag sovit som en stock nätterna i genom.


Jag har ju en sån bettskena som på bilden, som jag köpt enbart eftersom Bäjb tyckte det var jobbigt att lyssna på mitt gnisslande, men den har jag inte använt på evigheter och sällan när jag sover ensam. Ska dock plugga in den i natt tänkte jag (om jag ens hittar den) och sen om det kan göra nån skillnad.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: