Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Haft en fantastiskt helg i Götet

Sunday, February 27, 2011

Haft en fantastiskt helg i Götet

Jag måste bara börja med att berätta att jag faktiskt försökt uppdatera flera gånger under helgen, men varje gång jag tryckt på publisera har appen bestämt sig för att dö och därmed har det inte blivit nåt. Ilska! Så nu får jag väl ta allt nu istället.

Vi skulle ju ha mött upp Cillan på dagen på lördagen, men eftersom vi insåg att det skulle bli alldeles för stressigt sköt vi på det och grabbarna gick och handlade fulle (klockan 14.00) på Coop. Sen kunde vi bara ta det lugnt inför kvällens bravader.

Frulle in da making
Vi bokade bord klockan 17.00 på ett nytt ställe nere på Friggagatan som hette Wood. Skitmysigt ställe med inredning av... trä, hör och häpna. Bäjb tog ryggbiff medan vi andra anammade vår amerikanska sida och beställa in varsin maffig USA burgare. Otroligt delikat. Jag valde dock att ta bearnaisesåsen brevid för jag tyckte det var lite väl att ha den PÅ burgaren.

Det var inga dåliga knivar de hade på Wood
Efter middagen tog vi en taxi direkt till Lisebergshallen. Vi hade ju försökt lura i Bäjb att vi skulle på Scandinativan Horse Show, men den gick han inte ens på när vi åkte förbi Skandinavium. Dock hade han ingen som helst aning om vart vi skulle. Han var ganska säker på att det var konsert för han hade tagit med öronproppar till oss också. Inte fören vi stod i kön och han sneglade upp på skylten ovanför ingången fattade han och det var ett stort flin som spred sig över nyllet på honom.

The Zone FC Inferno

Galen var helt enkelt SKITHÄFTIG! Vi hade världens bästa platser på tredje raden och vi kunde nog inte sett mycket bättre. I början var det lite läbbigt att se folk slå skiten ur varandra på riktigt, men då kollade jag bara upp på storbilds-tvn så vart det lite mindre verkligt, haha.

Det var totalt åttta eller nio matcher. Endast en med tjejer. Det var en tyska mot sveriges Hanna Sillén som tydligen har några år i nacken som MMA-fighter. Tyvärr gick det inte så bra för henne. En rejäl träff av tyskan och sen var hon knockad på stört. Synd. nästa gala hålls den 7 maj och vi är givna dit.

Out the window från Heaven23

Efteråt tog vi hissen 23 våningar uppåt till Heaven23 på Gothia Tower. Lite väl "fint" ställe där killarna gick med kostym och bakåtslick med gröna drinkar i handen, men det var ganska mysigt. Här intog vi lite dryck medan vi väntade på Dick och sen också Cillan som varit hos Eva på födelsedagsfest.


Vi insåg att vi inte riktigt passade in på Heaven23 och drog vidare till Andra Långgatan där vi skulle testa en ny pub. Denna visade sig dock vara proppfull och vi tog ett säkert kort för att få sitta, nämligen Bishop. Här mötte även Eva och Calle upp och sen satt vi där tills det stängde.

Väl hos Otto drogs chips och dipp fram och på åkte en av alla de hundratals metaldokumentärer vi lyckats plöja över helgen. Jag somnade ganska kvickt och vaknade pigg som en lärka idag.

Det var riktigt tråkigt att åka hem, speciellt när jag såg hur det bara blev mer och mer snö ju längre uppåt vi kom och att det här hemma ser ut prick som när jag åkte. I Göteborg var det ju barmark! Jag är dick glad att det inte är lika jäkla kallt.

Så helgen får toppbetyg. Otroligt roligt att Bäjb blev så himla glad också. Och jag ser fram emot The Zone FC9 Unbreakable i maj.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: