Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Running abstinens

Wednesday, February 09, 2011

Running abstinens

När jag kommit igång och springa får jag sån otrolig abstinens efter att springa mer. Nu har jag inte sprungit sedan i söndags och idag var det verkligen dax. Men då bestämde sig vädret för att bli kallt igen och väglaget är åter igen botten. I morse kunde jag knappt ta mig till jobbet på alla knöcklor av is och efter att ha rekat lite på vägen hem insåg jag att solen inte lyckats smälta bort tillräckligt för att det skulle vara möjligt att springa. A big DARN för den!

Jag har pratat med min mamma. Igår ringde hon och berättade om deras helvetesresa ner som innehållit en helt del drama minst sagt, men idag tycks ordningen vara återställd. Tack och lov för det. Hon verkade haft en bra födelsedag hittills och nu kan väl allt bara bli bättre.

Det är redan onsdag kväll och denna vecka har gått supersnabbt hittills. Idag beställde jag biljetter ner till Bäjb. Svindyra! SJ blir bara dyrare och dyrare för varje gång jag åker och jag får rysningar när jag tänker på hur mycket pengar jag kunde haft om jag sparat alla de pengar jag lagt på resor de senaste fem åren. Hur som helst hade jag lite flyt denna gång. Vanligen är det dubbelt så dyrt att åka via Mjölby och Nässjö eftersom just sträckan däremellan är x2000. Av nån konstig anledning tycker SJ att det är befogat att ta enorma summor pengar för det tåg som ger dig minst garanti att komma fram i tid bara för att det i tabellen utlovar snabbast restid. Min erfarenhet är att x2000 ALDRIG är i tid och är det nåt tåg som går sönder är det just detta. Hur som helst kom jag över en "billig" biljett denna gång och det innebär att resan bli ca 50 minuter snabbare. Dessutom åker jag redan 12.16 så jag kommer vara framme strax efter fyra. Nästan två timmar tidigare än normalt. Låter kanske lite, men tro mig när man bara har helgen på sig gör det faktiskt enormt mycket.

Det är dax att tvätta håret. Ni vet alla hur mycket jag HATAR detta, men det är i alla fall bra mycket lättare nu när det är nyklippt. Så bara att sätta fart för nu börjar jag längta efter min frukt och kesosuppersch.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: