Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Vitt bajs

Thursday, February 10, 2011

Vitt bajs

Det är knappt jag minns vem som skapade uttrycket. Det kan tyckas lite omoget, men det var också i väldigt unga år det myntades. Jag har mina aning om att det var min en gång så bittra vän Petter som var lite trött en dag inte olik denna för herrans många år sedan när vi skulle till krogen.

Vitt bajs är såklart en metafor för snön. Det är inte lite snö som fallit under dagen. Jag är helt seriös när jag säger att det känns så hopplöst att jag nästan börjar gråta. Det var ju vår!!!


Jag hade i alla fall redan i morse bestämt mig för en långpromenad och så fick det bli. Det gäller att utnyttja snön och folk kollade på mig som om jag vore tokig när jag gick i den djupaste snön fast det var plogat bredvid. Rejält jobbigt var det för det ligger ju dryga decimetern. När jag kom hem var jag så svett att tröjan satt klistrad. Jag gick i ca 70 minuter och det känns rejält i lårmusklerna och tyvärr också i vristerna där det inte alls känns lika skönt.

Snyggve efter promenad i snöväder
Ja, så då var dagens träning gjort. Och jag har hämtat tågbiljetterna med. SJ är bra lustiga. När jag åker min vanliga rutt kan jag helt plötsligt skriva ut biljetten som e-biljett, men inte få den som sms. Åker man till Göteborg är detta inga problem. Denna gång kunde jag dock inte göra nåt annat än att hämta den på stationen eller ATG. Vad är logiken SJ? Ja, nu har jag den i alla fall. Ska bli intressant att åka i morgon nu när vädret slagit om igen. Kan man satsa pengar på att tåget kommer vara försenat. Jag är beredd att satsa en hel del.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: