Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Nyhetspytt

Tuesday, February 15, 2011

Nyhetspytt

Angripen av baktus
Jag har ju alltid sagt att spindlar är skitfarliga. Det har i alla fall Slayers gitarrist Jeff Hanneman fått erfara efter att ha blivit biten av en och nu har drabbats avnekrotiserande fasciit, ibland benämnd köttätande sjukdom, i högerarmen. Nu kan han inte följa med på den stundande turnén... allt tack var en vidrig åttabent liten djävul.

Gör din egen läskeblask
Coca Colas recept, det superduperhemliga, har legat bevarat i ett bankfack i 125 år. Receptet ska odramatiskt ha publicerats i en lokaltidning i Coca-Colas hemstad Atlanta 1979. Långt bak i tidningen Atlanta Journal-Constitution publicerades ett fotografi av receptet, utan att någon förstod värdet av publiceringen. Förrän nu. och här är receptet om nån vill testa:

Det påstådda receptet på Coca-Cola:

  Vätska från Coca: 1 centiliter.
  Citronsyra: 9 centiliter.
  Koffein: 3 centiliter.
  Socker: 30 (oklar massa)
  Vatten: 9 liter.
  Limejuice: 1,8 liter.
  Vanilj: 3 centiliter.
  Karamell: 4 centiliter.
Den hemliga smaktillsatsen 7X:
  Alkohol: 2 deciliter.
  Apelsinessens: 20 droppar.
  Citronessens: 30 droppar.
  Muskotessens: 10 droppar.
  Koriander: 5 droppar.
  Neroliolja: 10 droppar.
  Kanel: 10 droppar.

Alkohol? Visste man det? Jag gjorde det inte. Och detta dricker man från BB idag. Skrämmande.

Boys - Born to make you sad
Redan i tidiga år börjar pojkar göra flickor ledsna. Det är nämligen större risk för nedstämdhet efter förlossningen om barnet är en pojke. Det har man kommit fram till i Uppsala. Varför kan man dock inte förklara. Men är det inte lite pojkarnas uppgift i livet och varför då inte börja redan från scratch?

Istid i Lappland
Kylan är terror, men man ska nog vara glad att man bor i Örebro ändå och inte i Norrland, där graderna dalat till hela 43 minus! Kylan har gjort att tågen ställt in och för en gång skull kan jag faktiskt tycka SJ gör rätt.

Galen ko i Småland
En kvinna i Värnamo har avlidit i Creutzfeldt-Jakobs sjukdom, med andra ord Galna Kosjukan. Nu ska vi se här... Värnamo, samma stad där knarkande kvinnor har i hjäl sina mödrar på med plastpåsar och binder fast dom på toaletten och där man kallar kebabsås för majonäs? Det är nog inte första gången den galna kon slagit till där inte.

Nu ska snart lägga mitt luddiga huvud på kudden, för jag mår inte alls tipptopp. Men jag ber den som bestämmer över min varelse att driva ut det onda under natten för jag har verkligen inte lust att bli sjuk.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: