Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Brittans "heta" video en besvikelse

Friday, February 18, 2011

Brittans "heta" video en besvikelse

Efter all hype och flera dagars försening är Brittans nya video nu släppt för världen att beskåda.Jag är inte ett dugg imponerad. Britney som delvis blev känd för att vara en väldigt duktig dansande ser otroligt tafatt ut i sina rörelser precis som hon gjort i allt sedan pyskbrytet 2007.


Fightingscenen ca 4 minuter in i låten är väl nåt försök att tuffa till det lite, men det gör inget annat än ytterligare förlöjligar tyvärr. Annars är det ingenting i videon man inte sett förr. Otroligt tråkigt Brittan.


Image and video hosting by TinyPic

2 comments:

Chaan said...

Womanizer var väl första riktiga snedsteget i video? Där försökte man BÅDE ha babyrösten OCH att hon skulle föreställa dominant?? Det höll iaf inte. Dock är det väldigt läcker outfit i den men hennes image trasades sönder då.

Hannastacia said...

Hon har ju helt enkelt inget som helst go i sig länge och det borde inte vara så svårt att få till i en video så det måste vara ritigt illa irl