Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: 1. Min idrottsbakgrund

Wednesday, February 02, 2011

1. Min idrottsbakgrund

Hmm, idrottsbakgrund låter allvarligt och menar man seriös har jag nog ingen. Dock var jag ganska aktiv i olika sporter som barn. Kumla SimSällskap, AGA bordtennisklubb, Nerikes Dansinstitut och Merci Bowlingklubb är ett urval.

Simningen gick åt helvete eftersom jag vägrade klippa håret och inte fick in mitt långa svall i en badmössa. Det och att jag vägrade dyka. Jag var livrädd för att dyka. Varför man går med i en simklubb då kan jag inte förklara. Men jag var bra på ryggsim.

Bordtennis var jag kass i och jag tyckte det var otroligt tråkigt. Höll nog inte på så länge för jag minns inte nåt annat än ledaren och att vi mest körde rundpingis.

Bowlingen var mest ett tidsfördriv. En kompis och hennes familj var besatta och på den här tiden var det en lite grej också att hänga i bowlinghallen. Jag hängde på och var under en kort tid ganska bra, men sen la jag ner av anledning jag inte minns. Till bowlingen hörde söndagarna på Sannahed. D.v.s Speedway och det var nog denna delen av bowlingperioden som var det roligaste. Hela sällskapet samlades, cyklade till Sannahed, mötte upp Christer Lindarw som av nån anledning var fanatiker och sen kolla vi på Speedway i gräset med lite fika.

Dansen var väl det jag var mest seriös med. Diskodans var min gren. Jag bodde fortfarande i Kumla och dansen innebar att jag och min vän Johanna fick åka in till Örebro, vilket var ganska stort bara det. Dock tyckte och tycker jag inte om att tävla och därför la jag ner när det vart ett krav. Har ångrat mig en miljard gånger, men nu är det ju klippt. Och tack och lov på ett sätt för diskodansen är ju ganska mesig. En massa höga sparkar, spagat och otroligt färgglada trikåer med glitter och band i håret. Not my cup.

Och där tog min sportkarriär slut. Jag har för mig jag var med i nåt skollag i fotboll nån gång, men det var nog mest att slå på planen och fnissa med tjejkompisarna.

Efter detta och när jag flyttade till Örebro vart jag alldeles för cool för att hålla på med sport alls. Med andra ord vart jag tonåring. Efter tonåren började jag träna på gym och jobbade ett tag på Kents JumpIn för att få träna gratis, men träningen var ganska sporadisk och i perioder. Det är inte fören jag fick problem med magen, vilket borde vara ca 4-5 år sedan som jag tog upp det på allvar och ni vet ju alla hur fanatisk jag är idag.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: