Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Drabbade Louisianna

Saturday, May 01, 2010

Drabbade Louisianna

Säga vad man vill om USAs fängelser, men på vissa punkter är de genialiska. De tar verkligen vara på sina skitstövlar och låter dom sköta skitjobben med att plocka skräp längs vägarna till exempel och nu ska Louisianas fångar sanera olja från sydkusten tillsammans med Nationalgardet.

Obama håller BP ansvariga för händelsen och vad jag förstått har de en svensk i spetsen. Carl-Henric Svanberg. Han har dock valt att knipa käft och ingen tycks veta var han befinner sig. OCh oljan fortsätter sprida ut sig i oceanen... på måndag väntas den även nå Floridas kust.

Hur kommer my man Bryans träsk i Lafayette, LA, påverkas av oljan?

Vad bryr då jag mig om detta kan man ju undra. Jo, detta är ju mitt framtida hem... eller, nja kanske inte riktigt, men när jag flyttar till Austin har jag tänk besöka sydkusten frekvent. Dessutom tycker jag otroligt synd om mina polare i New Orleans. De är verkligen inte värda en ny katastrof så snart efter Katrina. Detta är ju helt förödande för den underbara miljön som finns där nere. Flera naturreservat som hyser en rad hotade arter. Delstaterna står också för runt hälften av landets alla räk- och ostronfångster. Fiskfångarna befarar att de får ta sitt pick och pack och flytta för att överleva.


Mexikanska golfens huvudväg in i landet går via den lilla mysiga staden Morgan City som ligger mellan Lafayette och New Orlenas. Kan tänka mig att utsikten inte är lika vacker om vattnet vore täckt med olja.

Jag hoppas verkligen man kan rädda naturen på sydkusten. Vore så tragiskt om den blev förstörd.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: