Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Tattoo

Saturday, May 01, 2010

Tattoo

Kollar på LA Ink och som vanligt blir man ju väldigt sugen på att tatuera sig igen. Jag är övertygad om att jag inte gjort min sista tatuering i mitt liv ännu och jag funderar ganska ofta på vad det ska bli härnäst. Det är ju svårt att sluta när man väl börjat och jag är glad att jag ändå lyckats hålla mig från att göra alla jag velat genom åren.


Så frågan är då... vad ska jag göra härnäst? Jag har massor av idéer, men ingen är fulländad. Det absolut ultimata vore att gå till Mogge och brainstorma, så får han rita utifrån det. Problemet är bara att Mogge blivit stans populäraste tatuerare sen starten när han gjorde min på bilden ovan och för att han ska få tid att rita måste man boka tid och tiderna är det lång väntan till. Crap! Jag får fortsätta fundera. Kanske något som på bilden nedan?

Image and video hosting by TinyPic

No comments: