Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: God morgon med Marabou Polka

Sunday, May 02, 2010

God morgon med Marabou Polka

God morgon förresten. Jag har sovit som en kratta. Somnade kanske vid 23.00 på grund av total utmattning, men en timma senare var jag pigg som en mört igen. Sen var det kört och jag har vaknat till och från hela natten. Vet inte varför... svettats har jg gjort också. Vaknade klockan 6.00 och det var inte mycket mening med att ligga kvar. Kan tänkas att jag är på uselt humör, men snarare tvärtom. Solen skiner och det ser ut att vara helt vindstilla ute! Jippy!

Cillan gjorde mig uppmärksam på att det finns en Marabou Polka... hur i hela fridens namn har jag kunnat missa detta? Jag har ju varit helt förkrossad över att Amigon försvunnit, men nu kanske det kommit en ny favorit!! Skrivit upp den på inköpslistan såklart.

Nu till dagens confession. Jag tycker Mika är riktigt bra... eller vad säger man klatshig kanske. Här under är hans nya... lyssna får ni se (get it? video!?):



Image and video hosting by TinyPic

No comments: