Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Nu är det (snart) jul igen

Friday, November 05, 2010

Nu är det (snart) jul igen

Jösses, det känns som igår jag skrev min julkrönika... kommer ni ihåg? (om inte kan ni läsa den via länkarna i slutet av inlägget). Nu är det banne mig snart dax igen. Detta året har gått otrooooooligt snabbt. Fy, va läskigt det är att det faktiskt känns om att det går snabbare och snabbare. Jag hinner verkligen inte med livet.

Jag är egentligen inte den pyntande sorten. Jag är mer den som tänker på hur jobbigt det blir att städa bort allt man drar fram sen efter jul. Som jag skrev i krönikan fullkomligt älskade jag girlanger när jag var liten, men såna finns väl knappt längre, eller?

Nä, pyntet kan va, men ljusen och smålamporna... dom älskar jag. Jag hängde faktiskt upp min stjärnljusslinga i fönstret redan förra helgen bara för att det blir så himla mysigt ljus i rummet då.

Förra året hade jag även en julgran och det får det nog bli i år med... en sån halvliten sak. Det bidrar ju lite till mysfaktorn med... i alla fall sådär på morgonen och man kliver in i ett halvdunkelt rum endast upplyst av lamporna i granen och fönstret. det är ju riktigt supermysigt faktiskt. Och en kopp köffe på det!


När vi åkte till Kumla och graven idag passade vi på att gå in på Lagerbutiken. Alla Kumlabor på jobbet pratar om butiken och jag har länge tänkt att jag måste dit. En slags prylbutik som säljer inredningsplåtter till mer än halva butikspriset. Och tänkt jag hittade dessa tomtar och bara smälte direkt. Är de inte stencoola?!?Nu köpte jag ingen av dom, vilket jag ju såklart ångrar, men hur ska man kunna bestämma sig för vilken av skönheterna man ska ha stå i vardagsrummet och hälsa en godmorgon när man hasar upp i de goa lurvtofflorna och sin OnePiece®? (jag tänkte att jag skulle göra lite reklam så jag också kan få en som alla andra stora bloggare).

På tal om jul. denna jul är ju inge vidare för oss som drar ner och kommer få ytterst lite att göra. Kliniken drar ner tre veckor över jul sedan tre år tillbaka för att spara pengar, liksom denna jul och vi skulle väl alla helst vilja ta ledigt så mycket som möjligt. Dock har jag bara fyra ynka sparade semesterdagar och en kompensationsdag för nationaldagen som ju inföll på en typ lördag eller nåt. Och jag vill INTE slösa på nästa års dagar. Därför önskade jag bara ledigt i mellandagarna, vilket jag fick veta att jag fick idag. Det blir i alla fall 10½ dag (eftersom vi stänger tidigare den 23:e), så en liten minisemester får man ju.

Nu ska jag slå bort tankarna på jul och faktiskt ta med mig kungen ner i badkaret igen. Är så spänd på att få höra allt skvaller så jag nästan skakar... eller så är det den fruktansvärda kylan här inne som gör det. Who knows?

Julkrönika 2009 - Prolog
Julkrönika 2009 part 1 - Back in the Days
Julkrönika 2009 part 2 - Lucif... ehh, Lucia
Julkrönika 2009 part 3 - Röd snö
Julkrönika 2009 part 4 - Ljuva Ljus och Glänsande...
Julkrönika 2009 part 5 - Stök, Bök, Stress och Trök
Julkrönika 2009 part 6 - Julgötta
Julkrönika 2009 part 7 - Familj och Traditioner
Julkrönika 2009 part 8 - Klappar
Julkrönika 2009 part 9 - Christmas!Image and video hosting by TinyPic

No comments: