Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Pynt

Friday, November 26, 2010

Pynt

Det är ju första advent i helgen och jag har aldrig riktigt fattat varför det ska vara på en söndag... eller jo, det var ju nåt med Jesus, men är det nån som minns vad? Det tänker i alla fall jag skita i och plocka ner det i dag. Jag vill ju kunna njuta av myset i helgen. Julgran och allt kommer åka ner. Det finns ju inget mysigare än gå upp svintidigt på morgonen och kliva in i vardagsrummet till julgranens sken.

Jag gick en repa över stan i eftermiddag. Jag var ju tvungen att köpa mig en ny mössa nu när det är så jäkla kallt och då passade jag på att leta lite pynt. Jag vart så himla besviken. Det fanns inte alls mycket fint. Inget speciellt. Jag hittade en rosa och grön stjärna på Indiska förra helgen som jag av nån anledning inte köpte... den fanns inte kvar.

Vad som fanns var vita och röda stjärnor och några tråkiga ljusstakar i trä. Jag köpte ingenting. Jag får väl nöja mig med det jag har... vilket faktiskt ska bli lite spännande att se, för jag minns inte riktigt vad det är. Jag minns inte ens vart jag har julgranen, men jag antar den är på vinden bland allt bröte. Lovar såklart att visa er när det är på plats.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: