Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Ge f-n i min värme, Eon!

Tuesday, November 09, 2010

Ge f-n i min värme, Eon!

Jag surfade in på Nerikes Allehanda för att kanske få en hint om varför jag varit utan varmvatten igår. Med tanke på att det var så hiskeligt kallt också tror jag faktiskt värmen var borta med, men jag fryser ju jämt och tänkte inte på att känna på elementen.

Jag fick inget svar. Dock fick jag veta att man planerat stänga av värmen idag! och inte bara idag utan från och med idag, till och i morrn eftermiddag. Nu har de efter klagomål från befolkningen skjutit upp det. För seriöst... varför ska de alltid göra sånt här efter det blivit kallt. Samma sak varje gång. Jag glömmer aldrig de gånger jag suttit här inne med vinterjacka och full vintermundering för att det varit 20 minus ute och Eon bestämt sig för att uppdatera sina fjärrvärmenät just då.

Personen Per, i tidningen hade fått ett brev hem igår om att fjärrvärmen skulle testas. Jag har inte fått nåt brev, men när jag läste att området från idrottens hus till Vasatorget skulle drabbas blev jag misstänksam och gick in på Eons hemsida. Där står:


Sist jag kollade var Ekersgatan min adress, så jag undrar verkligen vart mitt brev är! Och är det så att jag är utan värme och varmvatten när jag kommer hem idag, blir jag vansinnig. Jag står inte ut att frysa och när till och med hjärnan fryser kan det slå över. Nu ska jag googla fram adressen till Eon i Örebro, för de lär ju ska ställa upp med jacuzzi om jag inte kan bara hemma ikväll.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: