Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Alla som inte dansar är våldtäktsmän

Thursday, November 18, 2010

Alla som inte dansar är våldtäktsmän

Dansar Julian Assange? Eller är det bara så att han inte dansar efter USAs pipa? Nu häktas han i alla fall, i sin frånvaro, misstänkt på sannolika skäl för våldtäkt, sexuellt ofredande och olaga tvång.

Dock står i den officiella polisrapporten att (och detta har jag fått från Haus of Hannah som faktiskt läst den) att båda kvinnorna gick med på sex med Assange på kvällen, men senare på morgonen när han inte ringde upp gick till polisen och anklagade honom för våldtäkt och sexuellt ofredande. Detta är alltså kvinnornas berättelse.

Knepigt för då börjar man ju undra vad sjutton de har att gå på när de nu efterlyser honom internationellt. De flesta insatta verkar vara av den åsikten att allt är en komplott iscensatt av CIA och andra utländska underrättelsetjänster. Och jag kan inte någonstans hitta något som ska ha ändrat sig sedan anklagelserna gjordes och som kan stärka misstankarna om att de skulle vara sanna. Nä, skitskraja amerikaner är nog vad som ligger bakom detta.

Och sen får vi inte, som en liten parentes, glömma Christer. Christer, Christer, Christer. Denna man har verkligen lyckats ta sig tillbaks till fokus genom "Så mycket bättre", gamla utvik och en massa jäkla snesteg av olika allvarlighet. Nu Senaste igår körde han mot rött. Klantigt Christer.


Image and video hosting by TinyPic

3 comments:

Jah Hollis said...

Ja, du. Om man kunde göra polisutredningar så lättvindigt som du löser detta fall. "Det är nog CIA som ligger bakom." "Jaha, säger du det, då avskriver vi det hela då."
Märkligt med en misstänkt våldtäktsman som har så många fans.

Anonymous said...

Håller med dig till 100%. Det är väl självklart att CIA ligger bakom. Förstår inte att människor är så pass naiva.

Hannastacia said...

Jag löser inga brott... jag spekulerar om dom. Är absolut inget fan av våldtäktsmän, men dömer heller inte nån på så lösa grunder.