Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Doomsday för Mona

Monday, November 15, 2010

Doomsday för Mona

Innan Sossarnas möte i går morse ställde Anders Pihlblad en fråga till Mona om hennes framtida position i partiet och Mona var kvick med att avfärda den. Det var, enligt henne, inte alls vad som skulle diskuteras på mötet, utan det skulle bli på kongressen i vår. Några timmar senare har Mina avgått som partiledare för Socialdemokraterna. Planerat eller inte?

Nu börjar lovorden om Mona strömma in. Det är lätt att säga en massa positivt nu när de vet att de slipper henne, för såhär har det minsann inte låtit tidigare. Hade hon varit så himla bra hade hon suttit kvar idag. Löjligt. Ännu löjligare är som vanligt Lars Ohly som säger att allt beror på att hon är kvinna.

En annan sak som tar fart är spekulationerna om vem som ska ta över. Jag tror Sossarna skulle må bra av en helt ny stjärna. En starkt lysande sådan, för det kan inte bli en lätt uppgift att försöka sopa upp efter Mona.

Nu är det ju tyvärr så med politiker att de inte är så lätta att bli av med. Undrar vad planen är för Mona nu. Det bästa vore ju om hon insåg att hon skulle lägga allt som har med politik bakom sig och satsa på typ en tygaffär i Gamla stan, men sån tur ska vi väl inte ha.


Image and video hosting by TinyPic

1 comment:

Martina said...

Nu måste Luciano Astudillo eller Ibrahim Baylan ta över annars är det inte jämlikt.