Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Ge mig mitt varmvatten tillbaka!

Monday, November 08, 2010

Ge mig mitt varmvatten tillbaka!

Nu börjar varningarna trilla in hit och dit. Snöoväder är på väg in och förväntas ställa till med trubbel. Men vet ni vad som är betydligt mycket viktigare än det just nu?

JAG HAR INGET VARMVATTEN!


Blå om nästipp, tår och och fingrar satte jag på badvattnet och lär det spola upp en bit innan jag klev i. Om nån av mina grannar läser är detta förklaringen till det vrål ni hörde för en stund sedan. Där stod jag blöt upp till knäna i isvatten och visste inte vad jag skulle ta mig till. Som fastfrusen. Jag vred och vred på kranen men ingen jäkla värme kom. Sen fattade jag att det kanske vore bättre att kliva ur badkaret. Snabbtänkt va? Hjärnan är nog frusen den med.

Sen fångade jag mig kvickt. På med 2 liter vatten i vattenkokaren och sen stod jag länge med händerna under ytan för att få igång lite av blodcirkulationen.

Är det verkligen läge att inte ha nåt varmvatten när det är så jäkla kallt? Fixa nån! och det kvickt för jag går sönder.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: