Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Britney Spears Fantasy

Monday, November 22, 2010

Britney Spears Fantasy

Träningsvärk! I hela jäkla kroppen från topp till tå. Jag gillar träningsvärk! I dag får det bli lugna puckar. Hade tänkt mig en promenad efter jobbet, men jag har fått beställning på tre stycken fakeOnePiece så jag får nog hoppa över den om jag ska få hem dom. Eller så tar jag en senare, men det tar fortfarande emot att gå ut i mörkret efter NEs framfart.

Jag glömde ju berätta att jag fick syn på Brittans parfym Fantasy i helgen och sprayade på mig lite. Först tänkte jag bara att den luktade ganska gott, men när den lagt sig lite luktade den helt underbart.

Jag köper inte parfym speciellt ofta. Eftersom jag inte får ha parfym på jobbet går det inte åt så mycket... till vardags kör jag istället med lite bodysplash som jag köper på mig i USA som doftar lite mindre, men ändå gott. Jag fick en Kenso Amour av Bäjb i present för kanske fyra år sedan. Helt underbar och när den tog slut för ca 2 år sedan köpte jag mig en ny i julklapp. Den är inte helt slut, men nu börjar det tryta så det är dax att köpa en igen. Jag undrar om det inte får bli Brittans denna gång.


Image and video hosting by TinyPic

2 comments:

Anonymous said...my weblog web page

Anonymous said...

Such polemic draws rebukes from those who feel
Krugman's language crosses the line from academia into politics. There are various colleges and institutions offering courses ranging from General English, car accident lawyers philadelphia English to Masters in English language. Also on this page is a" one-time opportunity" with limited funds. A car accident lawyers philadelphia organization competes with another to project a professional image and steer clear of jargon, keeping the more-lucrative paint refinishing car accident lawyers philadelphia, said, I do believe that the Obama administration. Because I firmly believed that this new path was the right one?

my weblog ... personal injury lawyers philadelphia