Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: The Social Network

Saturday, November 13, 2010

The Social Network

Tågresan igår gick otroligt smidigt faktiskt. Konstigt, men skönt. Jag lyckades sova en del också så jag var inte lika trötter när jag kom fram. Nån storm såg jag inte till dock... en massa regn, men ingen storm. När jag satt där i de obekväma sätena slog det mig typ hundra gånger att man borde få lite bittre service och bekvämlighet på en resa för så mycket pengar. Och vet ni att de tar 100 kronor extra om du ska köpa biljetten på tåget?!? Helt sanslöst.


Vi såg "The Social Network" igår... ni vet, filmen och Facebook. Den var faktiskt inte mer än sådär enligt mig. Det bästa var nog att Justin Timberlake var med. Men den vara lite kul att se den ändå, eftersom Facebook är en sån stor del av allas liv idag. Ganska otroligt faktiskt att sajten blivit ett vardagsverktyg.

Nu ska jag ut och promenera i regnet. Jag inser att Osudden inte är nåt bra alternativ med tanke på allt regn som kommit så frågan är bara var jag ska gå.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: