Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Snålblåst

Tuesday, November 23, 2010

Snålblåst

Jag funderade över uttrycket snålblåst tidigare idag. Vad menar man? Snål blåst, det blåser snålt? det blåser lite? Det är väl inte riktigt så man använder det?

Här sitter jag med en kopp te mitt på ettermiddan. Jag brukar sällan dricka te för jag hinner inte emellan allt kaffe, men idag var det ju så hiskeligt kallt att gå hem så jag kände mig tvungen att värma mig inifrån. Grönt te är det dessutom. Inte min favvo, men det med vanilj är ganska gott.

Är det inte konstigt att det ska behöva varnas för halka hela tiden vintertid. Vi lever ju ändå i ett land där det är snö eller åtminstone halt varje år. Borde man inte ha mer resurser till att hålla vägarna fria från is? Jag fattar väl med att det skulle vara helt omöjligt att hålla alla vägar isfria samtidigt, men lite bättre än vad det är borde det väl kunna vara. Det är otroligt dåligt sandat på gångvägarna hem ifrån jobbet. Det är rena rama isgatorna och detta är "huvudleder" där massvis med folk går och cyklar varje dag. Det kan väl inte vara så svårt.

Just nu blåser det ute så det mullrar i huset. Låter lite mysigt faktiskt, men jag är glad jag inte behöver ut mer ikväll.

Ska testa att träna med högre tempo idag... ni vet som jag skrev om att höja bpm i mediaspelaren. Riktigt peppad faktiskt... bara jag blir lite varm först. Jag skulle ju egentligen gått på gympan med Emma, men hon var inte kry och jag hade faktiskt ingen lust. Nackdelen med gympan är ju att det blir ganska uttjatat efter ett tag och det gillar jag inte.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: