Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Nu ska vi inte frysa mer

Monday, November 29, 2010

Nu ska vi inte frysa mer

Dagen har ju varit ett rent helvete. Jag tror inte jag andades en enda gång på vägen till jobbet. jag trodde bokstavligen att jag skulle frysa ihjäl.

På jobbet gick jag med min älskade blåa patientkofta så mycket jag bara kunde. Slängde av mig den direkt innan jag gick in till patienterna och sen åkte den på så fort jag spritat av mig efteråt.

På eftermiddagens utbildning satt jag och skakade. Jag behöll halsduken på, men det hjälpte föga. Då slog det mig plötsligt att jag inte utnyttjat det presentkort jag fick av mormor på Stadium när jag fyllde och där och då bestämde jag mig. jag ska ha ett par termobrallor.

Så fort utbildningen var klar ilade jag utan att andas igen, in på Stadium och jag hittade dom direkt! Ett par Softshellbrallor som satt perfekt. Till skillnad mot vanliga termobrallor hade dessa lite form som gjorde att de satt snyggare och bekvämare. De är dessutom inte lika tjocka som termo, men utlovar samma värme. Helt acceptabla att ha även utanför skidspåret eftersom de faktiskt nästan ser ut som ett par vanliga svarta brallor på. 999:- gick de på så presentkortet täckte dom precis. Tack mormor!


Och hör och häpna, där hängde den! Jackan jag letat efter. nu har jag ju inte letat just efter denna, men det är ju en svart, lite längre... precis som jag ville ha. Den är typ samma som den jag har fast den har hel dragkedja och lita annorlunda fickor... och så är den lite längre. Den är lite tunnare än den jag har, men utlovar nån slags "heat-funktion" som ska göra den till en fullgod vinterjacka. Och det bästa av allt... den var nedsatt från 899:- till 499:-.

Så nu ska jag väl banne mig inte behöva frysa så jäkligt? Up to the test i morgon bitti. Recension kommer såklart.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: