Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Det vita bajset

Saturday, November 20, 2010

Det vita bajset

Nåt galet konstigt hände igår. Jag började med mitt godis, men upptäckte att jag inte var det minsta sugen. Inte alls normalt. Istället kände jag mig illamående av allt det söta. Jag vet inte om jag nånsin varit med om detta fenomen, haha. Det kan ha berott på att jag var så överjäkla trött. Vid 20.45 klarade jag inte av att hålla upp ögonen knappt så jag erkände mig besegrad av John Blund och la mig i sängen för att titta på Crminial Minds... Innan vinjetten var över sov jag.

Trots denna trötthet slogs mina ögon upp klockan 4.00 i morse... redo för den vanliga proceduren att göra mig i ordning för jobbet. Jag hann hejda mig innan jag slängde föttersna över sängkanten och somnade om tills 7-nånting. Och tack och lov, säger jag bara att det inte är jobb idag. Jag hade aldrig pallat.

När jag väl klev upp, dröjde det några sekunder och sen snörpte det till i hjärtat. Snöstormen! Hur ser det ut utanför fönstret. Jag höll andan när jag drog upp rullgardinen men sen kunde jag andas ut. Om det stormat verkar det inte varit direkt allvarligt. Ett vitt täcke ligger visserligen på marken, men det ser inte så himla farligt ut. Temperaturen ligger inte ens på en minusgrad. Thank God.

Jag minns inte vem som myntade uttrycket "det vita bajset", men det var ett standarduttryck i "gänget" för snön back in the days och jag tänker alltid på det när första snön kommer. Sen börjar jag alltid tänka på måsskit eftersom det faktiskt är vitt bajs de släpper ifrån sig, men det är ju en annan femma. Jag tycker uttrycket är ganska bra.


Det är synd att man inte kan förutspå det vita bajsets framfart. Kommer denna vinter bli som den förra eller kommer det inte ligga nån snö alls? Det finns nämligen som jag ser det i alla fall en fördel med snön och det är skidåkandet. Jag åkte ju 10 km i Karlslund en gång med Emma förra året och det var ju riktigt kul (och jobbigt som fan). Jag är därför riktigt sugen på att köpa mig ett skidkit, som ju faktiskt går att hitta för runt tusenlappen på Stadium Outlet.

Dessutom tycker jag planen för Järntoget låter riktigt mysigt. Mitt på torget ska det byggas en fontän som vintertid ska agera skidskobana. Väldigt USA för visso, men det mesta USA-inspirerat är ju faktiskt inte så jäkla dumt. Jag tycker det låter urmysigt och det känns som en riktig färgklick till det torg som så länge varit ganska tråkigt, trots att det ligger så nära vårt vackra slott. Ännu bättre hade ju varit om de fixat till detta på vattnet runt slottet tycker jag, men man kan ju inte få allt.

Och nu är det väl tyvärr så att vi inte kommer få se detta denna vinter. Jag vet inte hur det ser ut med bygget under vinterhalvåret, men sist jag gick förbi torget i fråga hade man inte kommit direkt långt.

Hur som helst... jag ska ut och vandra i det vita bajset idag. Planen är att kika lite på glasögonbågar och en ny lur till mamsen efterföljt av lite stadslunch. Och så måste jag ju dumpa den förskräckliga KIAn på jobbet. Jag kommer inte direkt sakna den.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: