Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Rumble of the Kings

Sunday, November 28, 2010

Rumble of the Kings

Igår utspelade sig galan "Rumble of the Kings" på Hovet i Stockholm. Jag hade velat se den, men tyvärr sändes den bara på Canal+. Reprisen går sent på fredag på TV4 Sport och man kan ju bara hoppas man kan hålla sig vaken och se den då. Verkar ju urspännande med alla de bästa fightersarna på samma ställe i en enorm gala. Hade man haft lite koll och vetat om detta i tid hade jag nog till och med funderat på att ta med mig Bäjb och åka dit, men som sagt... dålig koll.

Förresten var det nån på Förkväll (typ Tony Irwing eller Hans Wiklund) som sa nåt ganska intressant. När man talar om fotboll och hockey o.s.v är det alltid en massa tjafs om supporters som strular till det, bråkar och förstör, men när det kommer till fighting, som i sig har ganska dåligt rykte i Sverige existerar inte såna problem. Nåt att tänka på.

Och det vart en världsmästartitel till Sverige. Eller rättare sagt till en svenska. Frida Wallberg tog hem titeln som världsmästare i lättvikt.

Kolla dom magmusklerna! Yiiiz!

Vilket tjej, den där Frida. Imponerande minst sagt. Kolla in hennes hemsida. Jag vill va som hon!

Men jag är inte som hon. Jag är så mör i kroppen idag efter gårdagens Ki-box. Jag har mer eller mindre ont överallt. Vad gäller träningsvärk känner jag den komma mer och mer. Även om inte alla muskler värker ännu, känner jag av dom... varenda liten muskel som jag inte ens visste jag hade. Handlederna känns misshandlade och det värker upp och ut på ovansidan av händerna. Missförstå mig inte... det är en härlig känsla, men jag antar det kommer ta några dagar innan kroppen återhämtar sig.

Jag har lite mig själv att skylla för detta. Jag gjorde typ allt fel efter träningen igår. Jag slängde visserligen i mig ett äpple efter träningen, men det är ju alldeles för ynkligt för att kompensera kroppen efter ett sånt monsterpass. Det dröjde sedan många långa timmar innan jag stoppade i mig nåt och det blev en halv Kelda fisksoppa och en smörgås. Helt fel återhämtningsmat... typ noll protein förutom osten på mackan då. Värmen i salen var ju helt sjuk (fel på fläktarna) och man svettades ut all kroppens vätska. Här skulle man behövt häva i sig massvis för att kompensera, men jag som gick på stan drack inget förren jag kom hem och sen vart det dåligt resten av kvällen med eftersom jag hade fullt upp med att klä granen och sånt. I morse var urinen som kola, mörk och koncentrerad (ok, to much info, men vafan) och jag känner mig smått illamående, vilket jag alltid gör när jag druckit för dåligt. Har pimplat en liter vatten + två koppar kaffe nu på en timme och hoppas kunna återställa balansen.

Ki-box var verkligen min grej! Fullkomligt älskade det. Det tråkiga är att det inte kommer bli så ofta jag kan träna det. Dels för att tiderna i veckan inte passar. De ligger ofta sent och på Öster. Hade jag haft en bil så jag kunde åka hem och sen dit hade det varit en sak, men att gå hem till väster och sen traska hela vägen bort dit, träna och hem, skulle ta mig hela kvällen. Dessutom bör man ju vara två och Emma kan ju inte träna lika ofta som jag p.g.a barnen. Det är en hel månad kvar tills hon kan ta lördagspasset igen. Sucks!

Så nu vill jag såklart ha en säck! Jag börjar mer och mer inse att jag MÅSTE ha ett helt gymrum i mitt och Bäjbs mansion.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: