Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Kan Malmö andas ut?

Sunday, November 07, 2010

Kan Malmö andas ut?

En man har gripits i Malmö misstänkt för att va den galning som skjutit en massa folk senaste året. En tidigare ostraffad 38-åring med licens på två vapen. han kan vara skyldig till så mycket som 20 skjutningar. Han ska ha svensk bakgrund och offren inte, vilket kan ge en liten hint om motivet. Gripandet ska ha gått lugnt till i alla fall.

Den gripne är såklart identifierad på Flashback sedan länge och han verkar ju definitivt inte vara en helt otrolig kandidat. Han bodde med sin far, var inverterad till sättet och köpte böcker om snipers och krig i Afrika.

Ja, vem vet. Man kan ju hoppas att Malmö får lite ro, men med tanke på att det förekommer över hundra skottlossningar per år i staden är det ju inte världens lugnaste place ändå.

Image and video hosting by TinyPic

2 comments:

Anonymous said...

Hmmm, media tycks ha sketit i det blå skåpet igen."Mannen har svensk bakgrund" !?.Så här skriver man ju aldrig om personen har utländskt påbrå.Tro jag det att rasismen sprider sig.Klart oroande utveckling.

Pelle

Hannastacia said...

Nja... i detta fall tycker jag det var befogat att skriva hans nationalitet eftersom gärningsmannen var ute efter invandrare. hade han varit utländsk hade det nog stått det med.